Blogg

Här kan du följa vad som händer i vår verksamhet

 

Nyhet 1: Caroline Wennergren!!!

Dels med Göteborg Swing Trio i programmet "Drop me off in Harlem" - en swingkonsert med den allra bästa musiken från 30- och 40-talen.

Och dels i ett program där Caroline presenterar Leroy tillsammans med Per Strandberg. (Möt Caroline och hennes buktaleri).

STORA SUCCÉER BÅDA PROGRAMMEN !

 

Nyhet 2: Peoria Jazzband

En göteborgsgrupp som bildades redan 1960 - bandet har således hållit igång i 57 år!

En av Sveriges allra främsta orkestrar inom genren traditionell jazz och ett välkänt namn runtom i såväl Europa som i U.S.A. Orkestern har turnerat i fjorton länder - senast i Kina.

 

Nyhet 3: Crash n Recovery (countryband från norra Sverige)

Bandets hjärtvärmande originalmusik har spelats på tusentals radiostationer runtom i USA, Canada och Europa. Deras single "Anna Lee" klättrade till nr 12 på European Country Chart "Hotdisc Top 40" under våren 2013 och stannade där under flera veckor. Under sommaren 2014 genomför bandet en längre turné genom Europa.

 

Som du säkerligen vet så har jag sedan några år även koncentrerat mig på att arbeta som manager åt Glenn Miller Orchestra Scandinavia, som numera har en väldigt omfattande turnéverksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Orkestern är licensierad från Glenn Miller Productions Inc., New York, som har rättigheterna till Glenn Millers namn samt hela det notbibliotek med Millers noter i original som omfattar mer än 1.500 arrangemang.

 

Om du som artist eller orkesterledare känner för att kontakta mig så är jag beredd att diskutera med dig hur du ska kunna gå vidare. Ett område där jag lagt ner mycket energi tidigare är just kyrkokonserter. I dagens läge öppnar gärna de flesta kyrkorna upp sina portar för att släppa in profana akter. Så - hör gärna av dig!

Tack för all respons!

31 aug 2012

Inte visste jag att en nyskapad hemsida omgående skulle ge sådan respons. Redan har jag några intressanta objekt att diskutera. Men jag är tacksam för fler. Kom igen kära vänner!